“Min Herre, vis dem barmhjertighed, ligesom de opforstrede mig som lille” (Hellige Quran: Kapitel 17, Vers 24)

Genartaion

Guld

Bygge broer

Vores vision er at bygge bror ved at forbinde skoler med plejehjem. Børn og ældre I vores samfund befinder sig i en stigende grad i en boble af ligesindede og lignende aldersgrupper. At sammenføre skoler med plejehjem, kan reducere ensomhed, social isolation samt forbedrer trivsel hos ældre. Der er meget som børn kan lærer fra ældre og omvendt.

Udbrede kendskabet i samfundet

Udbrede kendskab til vores arbejde gennem vores årlige begivenhed GenerationGuld, ved brugen af sociale medier, nyhedsmedier samt de folk som deltager, så budskabet kan nå til flere mennesker

Forbedre social trivsel

Vi vil gerne arrangere sociale aktiviteter i plejehjem. Det kan været alt fra fysiske aktiviteter, mentale aktiviteter til læring som styrker de ældres trivsel og humør. Vi burde hjælpe dem, da de har hjulpet os som barn. F.eks. ved at hjælpe dem i brugen af ny teknologi.

Hjælpe plejehjem

Pengeindsamling til støtte for sociale aktiviteter i plejehjem. Især i denne svære tid under pandemien, vil det være dejligt for de ældre som ikke har mulighed for at få besøg af familie at kunne deltage i aktiviteter der giver dem smil på læben.

GG Walk

Folkekøkken

Velgørenhed Løb

GG Cup 

Become part of our story

Tilmeld dig idag