March 12, 2020

Løb udsat

Kære alle

På grund af den aktuelle situation med den hurtige spredning af COVID-19 og i overensstemmelse med de retningslinjer, der er fastlagt af regeringen, har vi besluttet at aflyse alle kommende arrangementer i GenerationGuld og udsætte det løb, der skulle have fundet sted den 19. april. Vi følger situationen meget nøje og vil tage en beslutning om enten at afholde løbet senere på året eller flytte det til næste år, når sygdomsspredningen er under kontrol.
Vi ønsker alle det bedste og håber, at alle vores landsmænd forbliver trygge under denne pandemi

Med venlig hilsen
Team GenerationGuld og Majlis Khuddamul Ahmadiyya Danmark

 

Dear All

Due to the current situation with the rapid spread of COVID-19 and in accordance with the guidelines laid out by the Government we have decided to cancel all upcoming events of GenerationGuld and postpone the final race on 19th of April.  We are following the situation very closely and will make a decision about either holding the race this year or move it to next year once the spread of the disease is under control.

We wish everyone the best and hope that all our countrymen stay safe from this pandemic

 

Best Regards

Team GenerationGuld and Majlis Khuddamul Ahmadiyya Denmark

Scroll to top