Om Os

GenerationGuld

GenerationGuld er et velgørenhedsløb som blev initieret i 2019 og som var så succesfuldt, at vi ønsker at gøre det til et tilbagevendende arrangement. Formålet med GenerationGuld er, at give tilbage til vores ældre, som har været med til at opbygge vores samfund – og at styrke lokalsamfundet og fremme godt naboskab.

Vi er stolte af, at vi sidste år fik indsamlet 100.000,-, som gik ubeskåret til Hvidovres fire plejehjem:

  • Plejecenter Krogstenshave
  • Plejehjemmet Søvangsgården
  • Plejecenter Strandmarkshave
  • Plejecenter Dybenskærhave

GenerationGuld var ikke lykkedes uden vores samarbejdspartnere Lions Club Hvidovre og Ældresagen Hvidovre

Hvem er Vi?

Muslimer For Fred arbejder bl.a. for at fremme kærlighed, tolerance, sameksistens, samt loyalitet overfor det land man bor i. Muslimer For Fred er et initiativ af Danmarks ældste muslimske organisation, Islams Ahmadiyya Menighed. Organisationen er verdensomspændende og har været etableret i Danmark siden 1950’erne. Vi står bl.a. for landets ældste kuppelformede moské i Hvidovre

Moskeen har ofte dannet ramme om dialog-arrangementer såvel som arrangementer af folkeoplysende karakter (oplæg om diverse emner, førstehjælpskursus, mm.). Moskeen er blandt andet kendt for den årlige oprydning på nytårsdag af Rådhuspladsen i København.

Formål

GenerationGuld har sin egentlig oprindelse i mange andre lande, hvor vores søsterorganisationer har stået for velgørenhedsløb- og gang. Med inspiration fra deres store arbejde og succes, har det været Muslimer for Freds ønske at bringe den succes til Hvidovre.


Det er vores mål, at give vores unge en moralsk og spirituel dannelse gennem religiøse og sekulære aktiviteter, herunder bl.a. sportsaktiviteter og velgørenhedsarbejde. Vi ønsker at vores medlemmer er en integreret del af samfundet og at de gennem religiøse, såvel som sekulære aktiviteter bidrager til samfundet. GenerationGuld er såedes et løb, der ikke alene har til formål at fremme den fysiske velvære blandt medlemmer og borgere, men som også har til formål at danne særligt vores unge.

Mål

Vi er stolte af, at vi sidste år fik indsamlet 100.000,- som gik ubeskåret til Hvidovres fire plejehjem:

  • Plejecenter Krogstenshave
  • Plejehjemmet Søvangsgården
  • Plejecenter Strandmarkshave
  • Plejecenter Dybenskærhave

I år ønsker vi at indsamle 150.000,- og derfor har vi brug for din hjælp. Vi håber, at du vil deltage i løbet eller bidrage med en lille donation.

Det er vigtigt for os, at understrege, at GenarationGuld udelukkende er drevet og organiseret af frivillige og det er derfor, at vi stolt kan sige, at hver én krone går derfor ubeskåret til plejehjemmene.

Scroll to top