Om Os

Generation Guld

GenerationGuld er et velgørenhedsløb som blev initieret i 2019 og som var så succesfuldt, at vi ønsker at gøre det til et tilbagevendende arrangement. Formålet med GenerationGuld er, at give tilbage til vores ældre, som har været med til at opbygge vores samfund – og at styrke lokalsamfundet og fremme godt naboskab.

Vi er stolte af at indsamlet 100.000Kr. i 2019, som gik ubeskåret til Hvidovres fire plejehjem:

  • Plejecenter Krogstenshave
  • Plejehjemmet Søvangsgården
  • Plejecenter Strandmarkshave
  • Plejecenter Dybenskærhave

GenerationGuld var ikke lykkedes uden vores samarbejdspartnere Lions Club Hvidovre og Ældresagen Hvidovre

Hvem er vi?

Muslimer For Fred arbejder bl.a. for at fremme kærlighed, tolerance, sameksistens, samt loyalitet overfor det land man bor i. Muslimer For Fred er et initiativ af Danmarks ældste muslimske organisation, Islams Ahmadiyya Menighed. Organisationen er verdensomspændende og har været etableret i Danmark siden 1950’erne. Vi står bl.a. for landets ældste kuppelformede moské i Hvidovre

Moskeen har ofte dannet ramme om dialog-arrangementer såvel som arrangementer af folkeoplysende karakter (oplæg om diverse emner, førstehjælpskursus, mm.). Moskeen er blandt andet kendt for den årlige oprydning på nytårsdag af Rådhuspladsen i København.

Formål

01

Bygge broer

Vores vision er at bygge bror ved at forbinde skoler med plejehjem. Børn og ældre I vores samfund befinder sig i en stigende grad i en boble af ligesindede og lignende aldersgrupper. At sammenføre skoler med plejehjem, kan reducere ensomhed, social isolation samt forbedrer trivsel hos ældre. Der er meget som børn kan lærer fra ældre og omvendt.

02

Hjælpe plejehjem

Pengeindsamling til støtte for sociale aktiviteter i plejehjem. Især i denne svære tid under pandemien, vil det være dejligt for de ældre som ikke har mulighed for at få besøg af familie at kunne deltage i aktiviteter der giver dem smil på læben.

03

Forbedre social trivsel

Vi vil gerne arrangere sociale aktiviteter i plejehjem. Det kan været alt fra fysiske aktiviteter, mentale aktiviteter til læring som styrker de ældres trivsel og humør. Vi burde hjælpe dem, da de har hjulpet os som barn. F.eks. ved at hjælpe dem i brugen af ny teknologi.

04

Udbrede kendskabet i samfundet

Udbrede kendskab til vores arbejde gennem vores årlige begivenhed GenerationGuld, ved brugen af sociale medier, nyhedsmedier samt de folk som deltager, så budskabet kan nå til flere mennesker.